Over Büchli

Vanaf de oprichting in 1971 heeft Büchli zich gestaag ontwikkeld en is uitgegroeid tot een toonaangevende dieselspecialist met een uitstekende reputatie in binnen- en buitenland. Door continue te investeren in mens en machine is Büchli een begrip geworden als het gaat over brandstofpompen en verstuivers. Nieuwe ontwikkelingen worden op de voet gevolgd waardoor ook de modernste inspuittechnieken en diagnosemethoden beschikbaar zijn. Downsizing van motoren brengt een hogere complexiteit met zich mee. Hierdoor worden de uitdagingen in de storingsanalyses al maar groter. Büchli heeft zich met zijn specialisme hierop volledig toegespitst.

Onze uitstekende reputatie in binnen- en buitenland danken wij ook aan het op korte termijn kunnen leveren van een product of dienst. Dit kunnen wij doen dankzij onze eigen revisievoorraad waar bijna 10.000 actuele brandstofpompen en verstuivers voor u klaar liggen. Een toegewijd team technici is de drager van het succes van het bedrijf waar kwaliteit altijd centraal staat.

Gelieerde bedrijven

Door de jaren heen heeft Diesel Büchli zich ontwikkeld tot een toonaangevende en moderne dieselspecialist. Daarnaast zijn er een aantal gelieerde bedrijven opgericht die aanvullend of ondersteunend zijn aan de kernactiviteiten. Lees meer via onderstaande links.

Neem gerust contact met ons op wanneer u nog vragen heeft via telefoonnummer +32 (0) 3/331.16.65.