Onze Merken


Bosch premium

Büchli is dealer van diverse brandstofsystemen waaronder Bosch. Büchli is een van de 2 Nederlandse bedrijven die het “Bosch Premium” label mogen voeren. Lees meer over Bosch Premium

Delphi

Büchli levert producten van Delphi voor de automotive, maar ook voor de trucksector, landbouw en industrie. Omdat we vrijwel alle revisiedelen op voorraad hebben kunnen we stilstand tot een minimum beperken.

Denso

Denso is een leverancier van geavanceerde automotive technologie, systemen en onderdelen voor alle grote autofabrikanten ter wereld.

Stanadyne

Stanadyne is fabrikant van inspuitsystemen voor dieselmotoren . Voor de eerste montage wordt onder andere geleverd aan John Deere. Één van de bekendste producten is de DS pomp welke jarenlang gebruikt is door GM op de 6,5 liter V8 motor. Diesel Direct levert de reparatieonderdelen voor deze inspuitsystemen aan haar servicedealers.

VDO

Het merk VDO is bekend door zijn tacho’s en dashboardmeters. Minder bekend is dat VDO ook verstuivers en brandstofpompen maakt. Ze brachten als eerste een commonrail hogedrukpomp op de markt met zowel een met een lagedruk- als een hogedrukregeling. Heel slim.

Yanmar

Yanmar maakt niet alleen motoren, maar ook eigen brandstofsystemen. In opdracht van Yanmar Europe programmeren wij brandstofpompen en ECU’s in ontelbaar veel verschillende varianten, specifiek passend bij de specificaties van het systeem

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons via telefoonnummer 03/331.16.65.