Bosch Premium

Bosch PremiumHet label dat kwaliteit absoluut garandeert is ‘Bosch Premium’ en bestaat uit een complete lijn common rail verstuivers, hogedruk pompen en pompverstuivers. De lijn wordt geleverd in speciale Bosch Premium verpakkingen en bevat het eigen ruilproduct.

2 jaar garantie op Bosch ruilproducten

Om de eigen ruilproducten als Bosch Premium te mogen verkopen stelt Bosch hoge eisen aan het Bosch Diesel Center. Eisen op het gebied van schoon produceren, gereedschappen, procedures en testbanken en uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Vanzelfsprekende zaken voor Büchli. De garantietermijn is daarmee verlengd naar twee jaar. Naast een breed assortiment is natuurlijk de beschikbaarheid erg belangrijk. Bij Büchli kunt u beschikken over meer dan 300 referenties Bosch Premium-ruil die in de eigen clean room zijn geproduceerd.

Originele Bosch-onderdelen

De producten worden uitsluitend met originele onderdelen opgebouwd en met geavanceerde testbanken gecontroleerd zodat het ruilproduct zich kan meten met een nieuw product. Beter betaalbaar en duurzaam gaan hand in hand.

Meer weten over onze Bosch ruilproducten? Neem contact met ons op voor vragen of bel ons op +32 (0) 3/331.16.65