Uitleg test pompverstuivers

De naam zegt het eigen al pompverstuivers zijn een pomp en een injector in één. Technisch vernuft dat door diverse fabrikanten in de personenauto en vrachtwagenbranche wordt toegepast onder andere vanwege de hoge betrouwbaarheid Pompverstuivers of unit injectors bouwen hun eigen druk op en brengen de brandstof met grote precisie in de cilinders. Met de juiste timing en verneveling zorgen zij, samen met de aanwezige zuurstof, voor een optimale verbranding.

De belasting van pompverstuivers is groot. Een groot voordeel is dat ze onder het klepdeksel in de motorolie hun werk doen, waardoor de smering zijn werk kan doen. Door de strenge milieueisen worden hoge eisen gesteld aan de techniek van de injectoren. Het is dan ook makkelijk voor te stellen dat de werking na lange tijd niet meer optimaal meer is en vervanging nodig is.

 

Pompverstuivers in ruil zijn een goede optie. Hiervan kan de kwaliteit zich meten met nieuw met een aantrekkelijkere prijs. Diesel Büchli heeft de grootste voorraad ruilunits van alle merken. Gegarandeerd met originele onderdelen en volledig getest volgens fabrieksvoorschrift. Zo kunt u snel weer verder.

Neem contact met ons op voor prijs en beschikbaarheidsinformatie. Het telefoonnummer is: 0341-467070. Ook kunt u contact opnemen met één van onze Büchli Partners of aangesloten automaterialen grossiers bij u in de buurt!